världens chans- what to do?
Fick idag besked om ett jobb jag sökt, i Belgien. Jag ska vara ärlig, jag trodde aldrig dom skulle höra av sig. 
Anledningen till att jag sökte var för att jag vill ha jobbet såklart men också för att det vore så kul med en utmaning. 
 
Detta skulle innebära för min del att jag måste flytta till Belgien. Jobbet är på ett stort svenskt företag och jag skulle få hjälp med allt det praktiska såsom lägenhet, personuppgifter mm. Skulle vi bestämma att jag är intresserad och dom fortfarande anser att jag skulle passa för jobbet så kommer jag få flyga ner en weekend och kika på jobbet och omgivningen för att sedan se om det verkligen ä något för mig.
Är så kluven, nervös och lite rädd. 
Samtidigt är det så spännande och jag måste ta helgen till och fundera ordentligt.
 
Älskar dock det jag sett utav Belgien under min resa dit! 
 
Thomas

ojdå det är ju en spännande ide . Det ser ju riktigt fint ut . man skulle kunna tro det är i Venendig , Italien . Fattas bara det är en gondol åkandes med 2 nykära turister och en italienare som ror där bak .
Det klart du ska åka . och så måste du lära dig Franska mitt upp i allt det kommer ju blir en utmaning . Men det fixar ju du . ett språk till att lägga i bagaget . grymt i sånafall . Ta med lassot du vet aldrig när du behöver fånga den där Belgaren ute på nått torg som försöker smita . ;)

Svar: Precis det är ju väldigt mysigt där så jag tror jag skulle trivas :) Läste att man klarar sig bra med engelska men annars kan man lära sig holländska eller franska så vi får se :)
Influence Lappland

Josefin Nilsson

Men åh vad kul! Vilken chans, lycka till med allting :)

Svar: Åh tack så mycket! :)
Influence Lappland

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like