Influence Lappland - Iskall morgon=ismustasch
Iskall morgon=ismustasch
Jag övervägde att fortsätta sova när klockan ringde imorse då jag såg att det var väldigt kallt ute. Det ju dock väldigt skönt att få gymmet bortgjort och promenaden också. - Bara tanken på att mitt på dagen behöva gå till gymmet gör en trött. Tur att man är spiderwoman och går 06:00 istället.
 
 
 
 
Jag började fundera på min middag och jag är lite sugen på en rentaco med renskav, vetebröd, lingon, vitlökssås och en sallad med skalad och urgröpt gurka, isbergssallad och lök. Det funkar egentligen på samma sätt som med vanlig tacos men med en liten lapplandstwist.
Här uppe har vi på våran hamburgarkedja burgare som har våra traditionella ingridienser såsom ren, älg, lingon och västerbotten ost. Det är väldigt kul att dom verkligen anpassar och försöker nå andra målgrupper än bara den vanliga hamburgarätaren.
Thomas

tacos är grymt gott med rätt tillbehör . för mycket lapplands twister är bara bra . Jag fick tag i renkött för nått år sen och gjorde en grym gryta . Har färs kvar som jag ska prova göra lite burgare på . Brukar du blanda färsen med nått typ fläsk färs också ? Västerbotten ost har jag inte lärt mig äta .

Svar: Ja men precis det är kul att variera. Är färsen på ren eller älg? Om det är ren behöver du inte blanda ut den då smaken är rätt mild men om du vill ha den lite nedtonad och satsa på massa andra smaker i burgaren kan du göra det men skulle då tagit blandfärs.Är det älg bör du blanda ut den :)

Om du vill lära dig att äta västerbotten ost så gör en potatismos och rör ner riven västerbottens ost i den. väldigt gott :)
Influence Lappland

Thomas

det är ren färs. jo älg färs har jag använt mycket den är lättare att få tag i . jag är fortfarande lite tveksam till osten ;)

Thomas

glöm inte göra ett bra inlägg om röding pimplingen . jag vill se många fina rödingar som du fått upp :D

Svar: Absolut, ska bara bli lite varmare ute :)
Influence Lappland

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like