Influence Lappland - Helgen!
Helgen!
Det har varit lite tyst här nu i helgen och det har varit lite teknikstrul så jag valde att ta itu med det nu istället och bara chilla helgen. Så en snabb update!
Har besökt familjen i byn under fredagen och passade på att ta lite kläder och så som jag behöver här i Gällivare. Temperaturen varierar otroligt mycket just nu. Ena dagen har vi -20 och sedan kan vi ha sol och plus grader.
Vi stannade till efter vägen för att försöka fota det helt enorma norrskenet men hade givetvis inte med mig min kamera. Jag tog en med telefonen och trots den dåliga kvaliten så ser man hur enormt det var.
 
 
 
Lördagen blev faktiskt en utekväll. Jag bowlade med en vän innan nattklubben, dessa är i samma hus. Jag är väldigt dålig på bowling men det kan ändå vara kul att göra som en social grej.
Utekvällen var väl här som på det flesta ställen i Sverige, packad. Lönehelg och våren på ingång gjorde folk ännu mer festsugna.
 
Något annat bra, jo nu drar ju pimpeltävlingarna igång och jag ska på min första nu den 31/3. Jag hoppas på fint väder och givetvis fisk och fina bilder.
 
 
Thomas

wow . vi har inte haft å starkt norrksken iår här nere i Östersund :( .
låter som du hade en bra helg tycker jag .
bowling är ju as nice .
ja pimplingen i veckan har inte gått så där lysanade. Aborrn bara och inga mört i mörtstugorna än :( jag kommer bli avis på dina fina Rödingar

Svar: Vad synd! Här har vi fina nästan varje dag :) Ja vi får väl se om det blir nå röding, nu första vändan blir det inga iallafall. :)
Influence Lappland

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like