Grapefrukt stadiet!
Jag är lite konstig men ibland får jag såna cravings efter grapefrukt. Det kan hålla på i flera dagar att jag bara måste måste ha grapefrukt. Idag gick jag halva vägen och tog 1 hel grapefrukt till frukost med lite havregrynsgröt med pittayapulver och ett ägg. Värdigt en söndag! 
 
Körde också ett träningspass imorse för rygg och biceps. Jag kan tycka att om man har möjlighet och är medlem på ett gym som är öppet 24/7 alternativt innan 7 så bör man försöka gå dit då på helgerna. Anledningen är för att det dels är folktomt men du har också chansen att verkligen i lugn och ro gå runt och kolla alla maskiner, hantlar och vad just du vill använda. Då kan du ju också testa alla masikner så du vet hur dom funkar och slipper skippa passet eller en övning för att en snygg kille står brevid och du inte vet hur du ska använda maskinen.
 
Jag gick mellan mina set runt och kollade vad jag direkt kan stryka, vilka jag gillar och vilka ja inte fattar mig på och så testa jag dom. 
T.ex Raka Latsdrag är en övning som kan göras i flera olika maskiner. Dock kanske den övningen ger bäst kontakt i musklerna för dig om du använder maskin 1 istället för 2. Hur ska du veta vilken som är bäst? Går du när alla andra är där har du inte ens chans att hoppa mellan maskinerna. Just saying!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like