Dejting manual i en småstad.
Hade en väldigt mysigt lördag kväll med dejt,bowling och middag. På såna här små ställen är det ganska speciellt att gå på"dejt" Jag ska förklara varför!
  • För det första, man går inte på dejt.  
 
  • Den du dejtar, vet du redan vem det är. Om det mot förmodan skulle vara så att du inte vet vem det är kan alltid en vän berätta allt om personen i fråga. 
 
  • Du kan aldrig vara anonym och få vara ifred om du skulle vilja äta middag och bara chilla. ALLA vet vem du är, och vet dom inte vem du är så vet dom vem ditt sällskap är.
 
  • Utbudet är väldigt begränsat och vill du gå på dejt och äta middag med lite nöje efteråt så finns det bara ett ställe att gå till.
 
  • Om din första dejt skulle gå dåligt och ni bestämmer er för att just ni inte var en match kommer ditt letande efter en ny person fortsätta och ofta är din "framtida" dejt, någon som din förra dejt känner.
 
  • Tillbaka till punkt 4, när du hittat en ny person att dejta måste ni med stor sannolikhet gå tillbaka till samma ställe där du hade din dejt med den förra killen, vilket resulterar i att fok tror att du byter kille varje helg för en gratis middag. Serveringspersonalen är ofta densamma och kommer börja känna igen dig.. pinsamt
 
  • Om det var en lyckad dejt och ni skall ses igen kan man ju säga att det blir svårt att hitta en plats för en andra dejt. En pizzeria kanske?
 
  • Skulle pizzerian inte falla en i smaken finns de ju massa skog och fjäll att vistas i men det kanske inte känns jättebra på er andra dejt?!
 
Som ni förstår är kontrasterna stora mellan ett litet samhälle och en stor stad. Jag som bott i Göteborg många år kan ibland bli förtvivlad men försöker se de positiva med det hela.
Jag kan känna mig trygg med att risken för att dejta ett "pucko" är liten. Puckona är kända, missbrukarna likaså och skulle du bokat dejt med en utav dom är det bara att plocka kortet, ring en vän. Biffen är fixad, dejten avbokad.
 
Ett plus i kanten för min dejt som gillar Håkan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sandra

Du får helt enkelt bara flytta ner till Götet igen my dear😘

Svar: Eller hur, vi hade haft väldigt kul om inte annat ;)
Influence Lappland

Thomas

Hon blir förtappad om hon flyttar dit . Metropolen är ju Kiruna ;) mindre avgaser och bättre fiskevatten

Svar: Jag älskar Göteborg men just nu i livet passar Lappland bättre :D
Influence Lappland

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like