Influence Lappland - Alla hjärtans dag med älgbesök
Alla hjärtans dag med älgbesök
Glad alla hjärtans dag på er alla!
Det kanske finns fler där ute som sitter denna dagen och är singel. Alla sociala medier matar en med kärleksfulla bilder, citat och inlägg från nykära par. Det är ganska intressant hur man en dag varje år ska bli lite extra kärleksfulla och uttrycka sin kärlek. 
 
Jag var i ett långt förhållande, ca 9 år och det tog slut i slutet på 2016. Jag kan inte påstå att jag tycker det är någon skillnad egentligen under just denna dagen. Vi var inte såna som hypade upp den här dagen och det kan jag idag tycka är skönt.
Det kommer nog aldrig bli så att jag går all in denna dagen oavsett partner i framtiden. Varför ska man göra det? Det är en dag per år, samma med semmeldagen och andra påhittade dagar. Jag tror att om man finner rätt partner så behöver man inte det utan varje dag ska vara bra och man skall kunna spica upp, överraska och uppmuntra.
 
Dagen har varit väldigt lugn och vi fick lite besök idag utav en bekand liten älg kalv. Den fick lite äpplen och jag unnade mig faktiskt en semla dagen till ära. 
 
 
Imorgon tänkte jag att jag skulle skriva om något som för det flesta är ganska aktuellt nämligen viktminskning. Jag har fått en del frågor om hur jag gjorde och då tänkte jag att jag kunde dela med mig utav det!
 
Hoppas ni får en fin och mysig kväll oavsett om ni är singel eller inte och ta hand om er även om ni som älgen hankar er fram idag!
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like